Ägg ägg ägg och mer ägg

Nu är jag så less på ägg. Ägg, smör, kaffe och vatten är det enda jag har fått i mig senaste 4 dagarna. Men så äggfastar jag ju också. Jag har ätit ägg mosat med en matsked smör/ägg och omeletter. Nyss testade jag ägglatte för jag vill ha lite variation, har tyckt att det låter så äckligt men det var faktiskt gott. Man känner knappt av ägget ens.

Ägglatte:

  • 1 ägg
  • 1 msk smör
  • kaffe

Knäck ägget i en mugg, lägg i smöret och häll i kaffe och mixa. Enkelt och gott.agglatte

 

 

Dela detta:

Var den första som kommenterar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)