Från min älskling ❤️

Det är ju festival i Västerås den här helgen och Stefan passade på att köpa dessa skal åt mig. Så snäll han är :love: . Jag har egentligen för många skal redan, men då jag är lite beroende av skal och gillar att byta lite då och då så är det bara bra med fler. Han skrev för någon dag sedan att han funderade på att köpa mig  nåt skal eller nåt annat i rosa, så jag talade om för honom vad för telefon jag har ifall att det nu blev nåt skal. Stefan bor i Västerås om nån undrar.

Dela detta:

2 Kommentarer

 1. Stina said:

  oj det var en bit ifrån varandra. Har ni träffats någongång ? Hur ofta träffas ni? Jag hade ett distansförhållande , tyckte det var jättesvårt men kärleken är stark ❤️ :rose:

  27 juni, 2015
  Reply
  • Maria said:

   Har inte träffats än. Men det kommer ju bli nu under sommaren iaf.

   8 juli, 2015
   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)