Jilinas snapshots

Var iväg till läkaren idag. Behövdes tydligen läkarintyg pga min uppsägning av förvaltare. Får se nu sen hur det går. Tur det är knappt 5 min gångavstånd, annars hade jag avbokat tiden idag. Är egentligen fortfarande sjuk. Det gick bra att prata för en gång skull och jag berättade skillnaden mot hur jag hade det och mådde då jag fick förvaltare och hur jag mår och har det nu. Faktiskt stor skillnad. Jag hade verkligen inget liv förut. Social fobi, depression, självskadebeteende, tog på mig massa skulder, städade aldrig och fick anmälan via soc, åt bara skräpmat, sömnproblem med mardrömmar, struntade i att gå på möten.. Verkligen inte så nu. Men ändå rädd att hamna där igen även fast jag vet att risken är väldigt liten.
Dela detta:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)