Jilinas snapshots

Alla dessa jävla sladdar till pappas stereo zzzz ??. Tänkte jag skulle gå igenom och lägga dom bättre i påsen så det inte är en enda härva. Plockade ihop allt sånt lite snabbt i pappas lägenhet då han som hjälpte mig skulle iväg på nåt.
Dela detta:

2 Kommentarer

 1. Anna said:

  Ha ha, gud! Stor igenkänning :)

  11 augusti, 2018
  Reply
  • Maria said:

   Räcker ju inte med denna härvan, har en värre bakom min tv såg jag då jag bytte tv några dagar sedan. Orkade inte ta tag i det då, det får vänta.

   17 augusti, 2018
   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)