Jilinas snapshots

Jag förstår inte vart min läslust har tagit vägen dom senaste åren. Jag saknar den! Idag har jag faktiskt bestämt mig för att äntligen läsa ut den bok jag har hållit på med i flera månader. Jag hade bara läst ca 140 sidor tills idag. Det är inte många sidor kvar nu ⭐️.

4 reaktion på “Jilinas snapshots

  1. Betty

    Läste ut boken om Thomas Quick inatt, otroligt spännande läsning. Har också tappat läslusten sen jag insjuknade och har inte riktigt kunnat läsa nåt på nästan 3 år ungefär, men nu verkar det lossna mer och mer, grymt skoj. :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)