En kommentar till “Jilinas snapshots”

  1. Hittade till din sida från Lindhas sida och blev nyfiken vad du skriver. Du och även jag tampas på samma saker, att gå ner i vikt ! Jag vägde 96 kg som mest och nu väger jag 83.8 kg, men det har inte gått snabbt och ibland har stannat länge på samma plats. men fortsätter för båda mina föräldrar hade diabetes och en massa följsjukdomar och båda dog till hjärtinfarkt, bara ett års mellan varandra. min mamma 2012 och pappa 2013. Så jag har goda skäl att kämpa för bättre hälsa. Ha det så bra med viktminskningen och fortsätt promenera. Jag ska också ta en prommix, för det verkar vara hyfsat väder. Kram/ Paula

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)