Om mig och bloggen

Jag heter Maria Wikander, är 33 år och bor i Östersund.  Är tillsammans med min Stefan ( konstnär) sen 17 september -14 som jag har ett distansförhållande med. Vi förlovade oss 23 december -16. Ringarna vann vi.

Jag är hemma mest jämt på dagarna, men försöker komma ut en gång i veckan minst. Kommer ut mer på somrarna. Har mått väldigt dåligt psykiskt i flera år samt har haft social fobi ( fobin gjorde att jag aldrig tog mig ut utanför min dörr under flera år). Min sociala fobi är jag inte helt fri från än, men jag känner knappt av den längre och det är endast under vissa situationer. Nu mår jag bättre och bättre. Har också Asperger.

Jag skriver  mycket om musik ( oftast då inlägg med Dagens låt ),  shopping, min psykiska och fysiska hälsa och en HEL massa annat. Ibland skriver jag ingenting på flera dagar men jag försöker alltid hålla bloggen uppdaterad med videos eller bilder. Dom flesta bilder läggs upp via Instagram.

Musik är nåt som jag älskar och jag klarar inte av att inte lyssna på nåt på en hel dag. Michael Jackson är min stora favorit och har alltid varit så länge jag kan minnas, därför kan det bli att jag skriver en del om honom lite då och då. Lyssnar även mycket på Roxette, Nightwish, Madonna och Britney Spears.

Namnet på bloggen ( Jilina ) är taget efter en karaktär jag haft i ett MMORPG spel. Nu har jag även lagt till Jilina som mellannam.

 

 

Spara

Spara

Spara