The Best Of Times

Nu har Eurotix släppt en ny EP. Yay!  Jag brukar lyssna på dom ibland under mina promenader, perfekt musik att gå till tycker jag. Igår släpptes videon till titelspåret The Best Of Times och självklart fick den bli min Dagens låt igår.

Jag brukar ju säga vilka låtar jag gillar mest, men jag gillar ju alla 4 låtarna lika mycket på EP´n . Just idag är det Face Down som jag lyssnar på mest.

Lyssna på Spotify:

Dela detta:

2 Kommentarer

 1. Åh, så fint skrivet. Kul att du lyssnar på våra låtar! Kram! <3

  22 mars, 2016
  Reply
  • Maria said:

   Jodå, jag lyssnar på era låtar. Fast ibland går det ett tag emellan, men så brukar det ju kunna vara oavsett :).

   27 mars, 2016
   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)