10 månader

Idag firar jag och Stefan 10 månader tillsammans. Vad fort tiden har gått ändå.

Vet ni hur vi fick kontakt?

Jag har/hade badoo och han skrev till mig där. Jag såg hans bild och tyckte “Åh vad fin han är!!” , läste han långa meddelande ( mycket längre än dessa “Hej” ). Han berättade om sig själv och så. Jag svarade. Efter en stund svarade han tillbaka och sen lade vi till varandra på skype.  Han ringde upp mig en snabbis och sen ja… Någon dag senare sa han att han älskar mig och jag kände samma för honom ju. Det kanske låter som att det gick snabbt med att vi sa Jag älskar dig till varandra, men känns det rätt så känns det rätt. Vi har pratat med varandra VARENDA DAG sen 17 september förra året. Är det inte via Skype så är sms:ar vi varandra eller skriver på Viber. Ja, vi ringer ju till varandra också.

Vi passar verkligen ihop, tycker lika om mycket och är nog lika “galna” båda två. Vi kan prata om ALLT och så är vi båda vänsterhänta. Ja, inte för att det spelar nån roll att vi båda är vänsterhänt utan det är mest kul.

hearts

Det tog inte lång tid innan jag fick den bästa present jag någonsin fått, nämligen målningen med MJ som motiv. Det är så himla fint gjort av honom. Målningen finns till höger ⇒

Dela detta:

5 tankar på “10 månader”

    • Du får ursäkta men jag är väldigt less på just den där frågan, om vi inte har träffats eller när vi ska träffas. Varför? Finns flera skäl till det, han bor i Västerås och jag i Östersund. Har med kostnader att göra och en del annat.

      Svara

Lämna en kommentar

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)