4 saker på schemat i veckan

Då var det måndag igen. Idag händer ingenting, som det brukar med andra ord. På tisdag är det träff med kontaktpersonen min igen och på onsdag ska jag först till läkaren vid 10.00 för ett läkarutlåtande (jag kom ju inte iväg sist jag skulle). Senare på onsdagen är det dags för städning igen och efter det lär man väl åka iväg till Lillänge och storhandla. Lika bra att få allt gjort på samma dag typ. Ska även passa på att hämta ut det där paketet som jag fårr från gymgrossisten. Har ingen aning om vad det är för nåt. Hoppas att min beställning med kläder från ellos.se har hunnit komma tills på onsdag också.

Nu hoppas jag ju att jag inte ställer in nåt av ovanstående. Fick ju skippa både städning och kontaktperson i veckan som var då jag legat sjuk. Jag ställde in träffen med han som ville bli min god man också. Jag har verkligen inte varit kry veckan som varit och jag mår fortfarande inte helt bra än.

Denna vecka lär nog bli mycket bättre än förra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen