Äggfasta dag 2

Idag blev det LCHF langos ( något brända men gick att äta ) till frukost och omelett till middag. Jag valde att ha majonnäsen i omeletten istället för att ha på sidan om, blir så jobbigt att få i sig fettet annars tycker jag.  Mitt ”kvällsfika” idag fick bestå av två kokta ägg och en stor mugg te med kokosolja i. Man måste  se till att försöka variera sig lite, annars kommer det inte gå. Första gången jag körde äggfasta så var det mest omeletter och nån enstaka gång blev ägg mosat med smör. Fy så less jag blev innan ens dom 5 första dagarna av 15 var över.

Imorgon tror jag att det blir äggröra till frukost.

Var sååå sugen på choklad och chips tidigare ikväll men jag kunde stå emot.

Dela detta:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)