Äggfasta dag 4

Idag är det dag fyra på äggfastan och på tisdag  går jag över till strikt LCHF ( högst 10 kolhydrater/dag) . Blir skönt att kunna äta annat än bara ägg och fett igen i fem dagar . Då dessa fem dagar på strikt är över så är det ju bara ägg och fett igen som gäller, sen blir det strikt LCHF HELA tiden för mig. Jag har märkt att jag ätit strikt LCHF mest hela tiden sen starten ifjol, kommer så sällan upp över 10kh/dag.

Nackdelen med äggfastan är att jag får dessa jobbiga kliande små utslag efter ett tag. Dom fick jag även då jag åt helt strikt LCHF i början. Det är ingen allergi, det är jag helt 100% säker på! Det är vanligt att få dessa utslag då man knappt äter kolhydrater, men det går bort efter ett tag. Jag är inte förvånad att jag får dessa nu med tanke på att jag ätit pizza och annat som verkligen inte är LCHF…

Känns som jag klarar detta mycket bättre än förra gången faktiskt.

Igår var jag rejält sugen på att köpa choklad och chips men jag lät bli och köpte en LOKA istället, vilket är ok inom äggfastan.

IMG_2704

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *