Aldrig i livet!!!

Jag tänker fan inte börja på någon jävla daglig verksamhet. Jag har ingen funktionsnedsättning och jag skulle inte trivas överhuvudtaget. Nej fy fan. Jag ska inte vara på något sådant ställe alls. Det är verkligen inget för mig. Dessa ställen är ju till för de med funktionsnedsättningar som kräver att de har hjälp med diverse saker i vardagen. Helvete heller att jag vill vara på sånt ställe! Skiter fullständigt i om andra tycker jag borde prova innan jag säger nej. Mitt liv, mina egna val!

2 svar på ”Aldrig i livet!!!”

  1. Ajdå, vad fick dig att ändra dig? Som jag läste i tidigare inlägg verkade du ändå positiv. Finns det inga alternativ för dig som inte har funktionsnedsättning , typ arbetsträning? Hoppas det löser sig!

    Svara
    • Jag har Asperger och får även panikattacker, depressioner. Annat skulle inte fungera för mig som det ser ut nu. Känner fortfarande av min sociala fobi i vissa situationer. Jag ska göra ett försök iaf men det känns inget vidare att betala några 100 kr för buss ( 30 kr / bussbiljett) varje månad för att vara iväg på en sak en gång i veckan under bara några timmar. Jag har dessutom en skuld att betala till min före detta god man och jag har minskat mina kostnader så gott jag kan. Hade jag inte haft denna jävla skuld att betala så hade jag haft råd att åka buss. Ett busskort är inte värt då jag ändå bara kommer åka buss 8 gånger totalt varje månad. Jag måste betala av på arvodet till god man, överklagade men blev nekat.

      Svara

Lämna en kommentar