Allt känns skit, vill ge upp allt

Depp, depp, depp och åter depp. Känner att jag inte mår bra alls. Jag vill helst av allt bara skita i precis allting. Jag har möte imorgon, känner mest för att skita i det. Jag känner mig nere. Ligger ibland i sängen och bara stirrar rakt upp mot taket. Kan inte sova bra. Känner för att börja gråta när som helst. Känner att vredesutbrott byggs upp, men det släpper efter en stund. Känner för att gå loss på alla mina saker, ta sönder precis allt. Jag känner för att göra mycket men på samma gång så känner jag att jag inte vill nåt alls. Orkar helt enkelt inte.

 

Jag är väl bara i en rejäl svacka. Jag har ju fått må hyfsat ett tag nu till denna vecka. Jag ska vara tacksam för det lilla.

När jag ligger och tänker en massa på i sommar och då jag ska till mamma så kommer jag på att jag har ju inga kläder. Har gått upp i vikt så jag har bara nån kjol, ett par byxor och nån enstaka top jag kan ha. Jag gjorde ju en beställning på ellos.se för en tid sen, men det kunde jag inte hämta ut pga icke existerande ID kort. Jag mår skit som fan över min vikt, mår mer och mer skit över den. Jag har annars inte tänkt mycket på det, men nu då jag knappt har några kläder så kan jag inte låta bli att må skit. Jag vet inte hur jag ska kunna köpa kläder innan jag åker till mamma. Skulle ha behövt några tusen då jag inte alls har pengarna till kläder och ja jag måste ha typ en helt ny garderob.

 

Skitliv man har.

 

Tänk om jag kunde klara av att gå ut varje dag och ta en promenad. Tänk om jag kunde klara av att sluta helt med all läsk och allt annat onyttigt.

Tänk om.

Tänk om.

Tänk om.

 

Nä, orkar fan inte.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *