Än så länge går det bra

Jag ”älskar” den där känslan av att känna att jag vill iväg till dv. Att jag vill ha något att göra varje vardag om än bara i några timmar just nu. 

Jag började måndag – fredag denna vecka och än går det bra. Det kändes lite ovant att åka iväg en måndag men det funkade. Idag vaknade jag ovanligt pigg dessutom. 

Får se hur jag kommer må i helgen, om jag ”kraschar” mentalt. Det finns ju en risk för det, jag gör ju det redan sen innan ibland då jag varit till dv 4 dagar i veckan. 

Jag har funderat på att ta med mig en bok att läsa där, så jag kan variera mig lite så jag inte sitter med färgläggande eller diamond painting varje gång. Vad jag gör där spelar ingen roll, anledningen att jag är där är ju för att jag ska få göra nåt på dagarna och inte bara mest sitta hemma.  Jag har beställt Camilla Läckbärgs nya bok Gökungen, så den kan jag ju kanske ta med mig när jag fått den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *