Angående inlägget om hunden

Jag får väl tacka för alla besök och kommentarer, jag tar tacksamt emot allas åsikter. Dock så anser jag att det är att gå FÖR LÅNGT att säga att jag borde ta livet av mig eller kalla mig CP eller annat skit, att gå på mig som person. Jag tar inte åt mig av vad som skrivs.

Jag måste poängtera dock att det är INTE JAG som ligger bakom delandet av inlägget. Jag har ingen skuld i det alls. Jag blev shockad då jag såg alla kommentarer som började ramla in samt att besökare började rasa in.

__________

Jag har fått veta att jag borde ta bort inlägg och bild då det inte stämmer med vad som har hänt hunden. Jag vet inte egentligen inte vad jag ska tro på, eftersom jag får olika bud. Jag väljer att låta bli att ta bort inlägget eller att redigera det med uppgifter om vad som hänt hunden. Dessutom kan det lika gärna ha varit en smällare som den stackars hunden råkat ut för, nu säger jag inte om det är så eller inte.

Jag står fortfarande fast vid att jag tycker att raketer och smällare bör förbjudas. Det är dock inte bara djuren som kan ta skada utan även människor ( vilket sker årligen ).

Tack för mig :)

Dela detta:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)

37 tankar om “Angående inlägget om hunden”