Ångrar mig lite

När jag gick på IV programmet (Individuella programmet) på Racklöfska gymnasiet i Järpen så brukade vår lilla klass på runt 8 personer göra saker ihop förutom att få till ett godkänt betyg i ämnena vi inte var godkända i.  Jag hade IG i endast matte och det gick fort för mig att få godkänt i det då det var det enda ämne jag behövde koncentrera mig på. 

Det var kul att hitta på saker. Bland annat åkte vi till Norge och bodde där i en stuga, eller ja två, en för oss tjejer och en för killarna i några nätter. Jag hade en vän då som jag delade rum med. 

Vi gjorde lite utflykter och fikade. 


En annan gång fick vi chansen att prova på att skjuta med gevär, men jag var för rädd så jag vågade inte ens ta i det geväret. Eller så kanske jag inte var rädd utan mer påverkad av de andra tjejerna som vägrade och jag valde vad de valde.  Lite dumt nu kan jag tycka, det hade ju ändå varit en liten erfarenhet för mig. Här i Jämtland är det ju mycket jakt och att det fanns någon som var villig att låta oss prova på att skjuta mot en måltavla är ju inte så konstigt kan jag tycka. Det var ju dessutom en bit in i en skog. Nu minns jag ju inte om det var gevär gevär eller ett luftgevär, men det hade ju nog inte spelat någon större roll just där och då. En ljuddämpare är nog hur som helst bra att ha oavsett kanske. 

 

Jag har tänkt på det där med att testa på att skjuta flera gånger. Kommer dock fram till att jag nog skulle ha testat om jag fick i framtiden.