AnnoAnno – Första paketet

Så efter en del funderande och efter att ha sett annons från AnnoAnno på Facebook flera gånger, så har jag nu valt att testa detta. Jag fick hem mitt första paket idag och är nöjd. Det var några plagg som jag tyckte var lite tråkiga och några kunde jag tyvärr inte ha. Ett par byxor jag gillade kunde jag inte ens byta storlek på heller, så det var ju trist. Jag kunde inte byta för storleken jag fått hem var den största. 

Jag valde till slut att behålla fyra plagg. Det blev två par byxor och två blusar. Att jag har valt att ha kvar ett par randiga byxor är jag lite glad över då jag ju tänkt gå ifrån lite att mest använda enfärgade byxor i år. 

Jag är glad att man kan dela upp betalningen på två eftersom jag hade lite svårt att bestämma mig för om jag ville ha kvar ena blusen eller inte. 

Detta känns så smidigt och faktiskt ganska smart. För man blir ju så fast i vad man brukar köpa för kläder själv. 

Inga bilder på mig med kläderna på då jag har kass spegel i hallen samt finns ingen som kan ta kort på mig.

Läs här vad AnnoAnno är. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *