Ännu en gång….

Jag fick under veckan som var veta att ännu en jag känt har dött. Hon hann inte ens bli 50 år. Jag har inte träffat eller haft kontakt med henne på många år, men jag och mitt ex umgicks mycket med henne förr och hennes dåvarande pojkvän. Festat. Bara varit. Ätit ihop. Några tjejmiddagar. En del av vad vi kallade oss Brunflogänget. Vi var några som träffades ofta då jag var ofta i just Brunflo förr eftersom min då pojkvän bodde där.

Man har ju ändå minnen kvar och hon är så svår att glömma, hur och vem hon var.

Jag fick beskedet via telefon av en som kände henne mycket bättre och känt henne fler år än jag har.

Denna låt minns jag att du gillade och du gillade Sandra Dahlberg.

Vila i frid Åsa Nilsson.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *