Ansökan avvisad!!

Min ansökan om bostadstillägg blev avvisad. Grrrr!!  Det fattades tydligen en del papper som dom skulle ha. Fan skit också! Jag som tyckte att jag tog med allt jag skulle. Nu får jag göra om allting igen. TACK!!  Jag blir så less på detta nu. Det är ju inte heller så lätt för mig att fixa med alla papper som dom vill ha.  Grrr!! Vad jag önskar att jag hade bättre självkänsla och självförtroende så jag kunde ringa och fixa med allt själv. Soc har kontaktas, fick svar att det viktigaste att betala först är hyran. Ja, jag vet det och jag har betalat den det första jag gjort. Internet kan jag ju som inte bara skita i att betala heller för det står varken på mig eller Micke. Jaja, jag ska maila den jag har på soc med lite uppgifter som hon ville ha. Sen ska jag beställa hem ytterligare en blankett för att ansökan om bostadstillägg. Jag tror jag ska fråga L , från LSS, om hon kan hjälpa till eller om K från habiliteringen kan göra det. LSS borde ju kunna hjälpa mig? Så det blir klart någon gång menar jag med hyran. Ska ha möte med L den 10e kl 13.00 hemma hos mig för att bland annat diskutera det som sades i tisdags på habiliteringen, om jag kommer ihåg så ska jag ta upp då detta med hyran.

När jag ändå är inne på habiliteringen så kan jag ju berätta att jag kommer få träffa en liten grupp med personer som kanske kan hjälpa mig då det kommer till min sömn samt socialfobin. Det ska bli så skönt att få bli av med socialfobin, men jag vet att det kommer att ta lång tid för mig. Då fobin är borta så vill jag börja jobba med nåt igen. Inte riktigt hundra än på vad. Men jag får väl starta med MICA. Jag får nog ta och inse att det är en stor chans för mig  att ha en sysselsättning och där dom också förstår min situation på ett sätt som dom inte skulle på ett ”riktigt” jobb. Man får ju inte mkt till ”lön” men dom pengarna man får – iaf sist jag var inom MICA- är mer som lite extrapengar och inget som fsk bryr sig om. Rör sig, eller iaf rörde sig, om 30 kr per dag så det är ju inte några stora summor precis.

Ska väl börja ta tag i min vikt också, men det ser jag inte som någon prioritet just nu faktiskt. Jag måste ju kunna klara av att gå ut först och främst, är ju så mycket lättare att gå ner i vikt om man motionerar, inte sant?

Jag fick ju Zopiclone utskrivet. Har en fråga. Är det någon av er som läser min blogg som testat Zopiclone? Hur funkade dom för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *