Äntligen ett hem

Sen i onsdags har jag och mamma röjt och städat hos mig.Det första vi tog var sovrummet. Känner knappt igen mitt sovrum längre. Det är verkligen ett mysigt rum nu som går i lite indiskt stuk. Sen tog vi köket idag, mysigt där med nu. Under tiden har min tvättmaskin fått gå varm samt så var tvättstugan bokad idag så man har tvättat en hel massa. Imorgon är det vardagsrummets tur. Där ska vi ju röja en del sen möblera om och kasta soffa och säng som står där. Blir nog på söndag sängen och soffan ryker. Det kommer bli lite tomt ett tag tills den nya soffan kommer, men det gör inte mig nåt.

Jag är så glad över att mamma och Staffan hjälper mig så mycket som dom gör. Det är så gulligt av dom. Jag har inte ens bett om hjälpen eller ev saker jag fått av dom. Jag har tyckt det varit jobbigt, men mamma sa ju det igår att dom inte skulle göra detta om dom inte velat. Dom vill ju hjälpa mig så mycket men det är ju inte så mycket dom kunnat göra för mig nere i Göteborg där dom ju faktiskt bor.

Jag längtar tills allt är klart. Det känns som att jag verkligen håller på att få ett HEM nu. Innan har det mest känts som ett större förråd typ.

Det känns verkligen som att allt går åt rätt håll nu.

Då allt är färdigfixat här så kommer ju givetvis bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *