Äntligen fick jag träffa henne

I fredags så kom jag till Göteborg inför min brors bröllop på lördagen. Först blev nattåget försenat så kom fram till Göteborg cirka 3 timmar senare än tänkt. 

Blev hämtad av mamma och hennes man, sen åkte vi hem till dom så jag fick lämna av mig packning. Vidare sen till min syster och hennes sambo så jag fick träffa min systerdotter för första gången. Vi var där i några timmar jag och mamma. Lite senare kom mammas man igen (han skjutsa oss till lillasyster men skulle iväg till Särö tillsammans med Elvinas morbror som gjort bröllopstårtan). Vi åt sen alla middag ihop, blev att beställa mat. Kul att få träffa Elvinas morbror också för första gången. 

Jag gav lilla Elvina dockan jag köpt ganska direkt efter att jag kom dit.  Hon blev så glad då hon förstod att det var hennes docka. Hon gillade den direkt. Så kul! 

Så gullig och lättsam. Hon fick, med hjälp av sin mamma och pappa förstås, visa mig hur dom bor. Visa mig hennes bröders rum och hennes egna lilla rum. 

När jag, mamma och hennes man skulle åka hem till dom igen så sa vi ju hejdå. Men vi hann inte ens åka innan min syster kom ut igen. För Elvina började gråta. Det verkar som att hon ville ha mer av mig. Så hon fick sig en kram och jag fick en puss av henne (med nappen i mun hihi). Hon pussar inte vem som helst så jag känner mig så hedrad! Hon tyckte verkligen om mig. Min syster och mamma fick ta några bilder på oss två också. Jag tycker mamma fick till den finaste bilden. 

Jag gillar att vi båda hade rosa på oss. 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *