Äntligen!

Nu bloggar jag via wordpress. Dock så är det inte klart än. Det återstår två saker och den ena är att föra över mina inlägg från blogg.se hit. Himla kul att det ens går att göra . Det känns ganska ovant att blogga här ska ni veta haha.Imorgon ska jag sätta mig och försöka mig på en egen design. Fast blir nog kanske lite svårt om jag inte har photoshop.. Men jag ska kolla om jag kan ta ner en testversion från adobe.com igen. Nu är det dags för mig att lägga mig. Jag har varit vaken i ett dygn och lite till igen. Sov gott!

Och så gör vi ett litet test… Kunde inte somna. Fastnade med mig nya blogg.

[rating=5]

Blev som jag ville… men dom var ju ganska små …

Nu blir det sängen och sussa gott, sen ikv hoppas jag att ni kommer att finna mina gamla inlägg här. Men funderar lite på om jag inte skulle ta o börja om helt fräscht ändå. Mina inlägg finns ju kvar på blogg.se , likaså mina bilder. Men som sagt var så är det bara en fundering.

 

Bra med ett rating system som funkar bättre än på blogg.se där man var tvungen att göra egna bilder för att sätta betyg. Nu kan jag börja sätta betyg riktigt på dom filmer jag sett.

Ni anar inte hur skönt detta känns för mig. Att blogga genom ”eget” och inte via blogg.se . Slippa reklam och det jobbiga med designandet. Ja man designar ju här med, men jag finner det så mkt enklare även då jag inte kollat in det mkt än. WordPress är verkligen stor skillnad då man kommer från blogg.se. Det går inte ens att mäta skillnaden! Bloggar du med blogg.se så råder jag dig att byta till wordpress. Du kommer inte att ångra dig och du kommer få mindre problem med att logga in på kvällarna eller att blogg.se strular allmänt.Ja, finns en hel massa som jag kan tala om för er kära läsare men det orkar jag inte med 😛

Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *