Är jag riktigt störd?

Jag börjar allvarligt fundera på hur frisk jag är egentligen. Inte fan tänker man sådana elaka tankar om ens partner så som jag gör många gånger då jag ska till att sova? Jag tänker att jag vill döda honom, att jag vill slå honom rejält och massa annat skit. Jag förstår verkligen inte vart dessa tankar kommer ifrån. Jag blir ju rädd för mig själv. Många gånger har jag varit på väg till Micke för att slå honom, men på vägen så ändrar jag mig tack och lov. Varför får jag dessa jävla tankar? Det är ju också bara Micke som är den jag vill göra illa sjukt nog.

Varför kommer dom bara då jag ska sova och inte annars också?

Jag måste skaffa hjälp för detta även mina vredesutbrott som mer och mer börjar komma tillbaka.

Jag förstår ju att mina tankar inte är normala till fem öre. En frisk person tänker inte så och speciellt inte så ofta som jag gör.

Det jag mest är brydd över är:

Varför dessa tankar?

Varför då jag ska till att sova?

Ta nu inte det jag skrivet på helt fel sätt. Jag skulle aldrig kunna skada Micke , ej heller nån annan människa. Det nog mer mitt dåliga mående som ligger bakom tankarna.

Nån mer som har sådana här tankar och då det är dags att försöka sova ?  Skicka ett mail gärna om du vill vara anonym.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen