Att jämföra

Senaste åren har jag kollat lite på hus på Hemnet, S vill ju gärna flytta till ett hus. Jag vet ju att det är mycket att göra då man bor i ett eget hus så jag är lite tveksam eller ja mycket tveksam till det, ändå skulle det vara så skönt känner jag.. Slippa klaga på grannarna som springer och skriker i trapphuset med mera. Jag tror att jag hade mått bra att få bo så.

Sen gäller det ju att ha råd också. Vilket jag nog aldrig kommer att få. Jag kan ju alltid ha drömmar ändå..  Men om jag hade haft råd att köpa eget så hade jag ju självklart kollat runt lite på nätet efter en bra, hjälpsam och inte alltför dyr mäklare.

Jag brukar ju söka en del på det jag vill köpa och jämföra priser, kolla på jämförelsesajter som till exempel Prisjakt. Det är så himla bra att sådana sajter finns, tycker jag.  Att inte jämföra mäklare och deras arvoden etc vore ju ganska korkat då det är ett så stort beslut och köp man gör.. Jämför mäklararvode på Maklararvode.se om du är på väg att sälja eller köpa hus/lägenhet.

Brukar du gå in på jämförelsesajter när du ska köpa något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *