Att oroa sig för ingenting

Jag kan inte låta bli att bli lite irriterad på mig själv vissa gånger. Bla då jag går och oroar mig för saker som jag egentligen inte behöver oroa mig för alls.  Nu har jag, till idag, gått och oroat mig för om jag fått rätt nycklar. För några veckor sen var jag iväg och hämtade ut nya nycklar eftersom dom skulle byta ut alla cylindrar här nu i mars. Jag var orolig över om jag hade fått rätt nycklar eller inte. Men eftersom jag är hemma jämt ändå ( nästan ) så kan jag ju kolla så det blev rätt nycklar precis då dom bytt cylinder. Idag kom dom och bytte och självklart hade jag rätt nycklar!

Jag har sen i jul oroat mig för om med vem jag ska gå och se Metallica i augusti. Det verkar ha löst sig redan. Men jag lär ju oroa mig tills konserten är, om jag känner mig själv rätt.

Jag  ska inte hålla på och oroa mig för sådana saker som alltid löser sig.  Jag gör bara mig själv en rejäl otjänst och jag mår bara dåligt psykiskt över det.

 

felix-30729_640

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *