Att somna före kl 07 =hopplöst

Kan inte sova. Låg och läste ett tag, sen släckte jag lampan, lade huvudet på kudden och så började alla tankar fara runt i huvudet. Det är bättre att jag sitter vid datorn ett tag  eller ser på tv lite så slipper jag tänka en massa. Skingra tankarna lite.

Medan jag låg och försökte sova så fick jag en sådan enorm hemlängtan. Jag vet inte alls hur jag vill göra, om jag ska stanna eller inte. Jag måste ju göra så som känns bäst för mig själv först och främst och inte tvinga mig till att stanna kvar en månad till bara för att jag känner att jag måste.

Att jag också har så ont vid höger sida om nacken gör ju inte saken bättre heller för den delen. Skulle nog ha tagit en pamol eller nåt, det lindrar ju lite ändå. Ont gör det mest då jag vrider huvudet mot vänster så jag försöker att undvika det.

Jag känner mig lite stressad av att jag känner att jag måste sova snart, annars kommer jag sova bort precis hela dagen. Men måste sluta tänka på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *