Bada och duscha varje dag

Känns väl som en självklarhet för flertalet av er läsare att duscha varje dag. Men så är det inte för mig. Nästan hela det här året har det gått ibland veckor innan jag har känt mig tvungen att duscha. Jag har velat duscha varje dag, men jag drar på det då jag fått panikattacker i duschen. Jag vet inte varför som jag fått dessa men nu har jag inte fått några på länge. Jag har badat och duschat nästintill varje dag nu i två veckors tid och det visar att jag börjat må bättre och bättre. Jag badade ofta förr och låg i badet flera timmar och läste men sen då jag började må riktigt dåligt psykiskt i år så har jag knappt badat alls eller ens duschat för den delen. Tills nu.

Jag har även börjat ta hand om mig själv mer, börjat måla naglarna igen. Jag har börjat se till att tvätta upp all tvätt som legat ett tag, diskat lite. Tvättat och diskat är nåt jag gjort nu under dom senaste 3 dagarna. Det är alltså inte likt mig alls. Jag har tidigare inte ens haft någon ork till nånting. Men orken verkar ha kommit nu, vilket jag tycker är så skönt. Jag har inte sovit så bra på länge som jag nu gjort senaste 2 nätterna och det beror väl på att jag har sysselsatt mig med nåt.

Idag tänkte jag leta fram mina gardiner jag brukar sätta upp vid den här tiden på året i köket. Vet vart jag har ena längden men den andra verkar ha gått upp i rök…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *