Barnlängtan

Barnvagnar… Det finns ju så många att välja på och olika. Nej, jag ska inte ha barn men jag kan ju ändå tipsa om barnvagnar som jag tycker är fina. Jag brukar faktiskt kolla på babysaker, kläder och vagnar ibland då jag har extra mycket barnlängtan. Just nu har jag denna längtan igen och sitter alltså och kollar runt lite. 

Britax Premium Line är faktiskt helt okej i pris på just barnvagn, tycker jag då.  Även mer “klassiska” utseenden. En barnvagn är ju nåt av det dyraste man kan köpa när man skaffar barn och sen vill man nog ha en som man kan använda ett bra tag också. 

Jag har i och för sig alltid tänkt att får jag barn i framtiden så kommer det bli köp av begagnat men vissa saker är det nog bättre att lägga pengar på, som då en bra barnvagn och som man också faktiskt vet om är helt ren och fin och är säker.

Jag har fått tipset att ska jag köpa barnvagn om jag får barn så ska det vara en med bra däck på grund av att man bor där man bor och hur det kan vara på vintrarna, ja om jag nu kommer bo här i Östersund då. 

 

Ett svar på ”Barnlängtan

  1. Det jag la mest pengar på när jag väntade sonen var nog bilstolen – den var dyrare är hela kombibarnvagnen (som också köptes ny). Kändes som en bra bilstol var en billig försäkring. Kombivagnen använde vi inte så länge och den byttes sen mot en Bayb jogger city mini GT. Bilstolen har jag haft sen han föddes och han är nu 5 år… ska börja leta en annan nu, men han sitter fortfarande bra i den han har och den är supersmidig för den går att vrida 360’… en Britax Dualfix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *