Bästa året hitills?

Detta år har nog varit ett av dom bästa åren hitills i mitt liv. I mars fick jag ÄNTLIGEN se Backstreet Boys live och i september kom Stefan in i mitt liv. Nästa år lär bli lika bra tror jag. Jag kommer tillexempel få se Metallica live ( som jag längtat ) tack vare en underbar bror som gav mig biljett till det i julklapp. Jag kommer förmodligen åka lite då och då till Västerås också med tanke på att ”min” Stefan bor där. Självklart kommer ju han och hälsar på mig också. Det känns som jag har ett liv numera. Har ju mest annars suttit hemma hela dagarna och aldrig gått ut , bara gått ut om jag behövde det.  Detta år har ju varit bra på flera sätt och jag är glad att det är slut på det liv jag haft i flera år tills november förra året. Jag kommer ut flera gånger i veckan, jag har åkt in till stan flera gånger ( varje gång har det känts helt ok att ta bussen och jag har inte mått dåligt alls då jag suttit på bussen ). Visst faller jag tillbaka i mina gamla mönster lite då och då, ( läsk, godis etc )  men det är helt ok tycker jag. Man kan ju inte kräva att mitt liv är helt förändrat inom ett år och att jag ska må så bra psykiskt. Jag har ju inte mått bra på flera år. Jag gör så gott jag kan faktiskt.  Just nu mår jag ju väldigt bra ändå, men det har mycket att göra med att jag har Stefan i mitt liv som jag älskar så mycket.  Ni ska bara veta hur underbar Stefan är :rose:  😛

Happy-new-year

Bildkälla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *