Bästa köpet!

Förra året tog jag ju på mig en del skulder igen på grund av en hel del onödiga köp. Det enda köp jag inte ångrar år min stereo. Den är jag glad över att jag köpt. Jag behövde ju en stereo också med tanke på att jag inte kör musik ut genom datorhögtalare som var kopplade till pappas Macbook Air längre. Stereon kostade mig över 3000 kronor, men det är det värt faktiskt. Vill man ha bra ljud så får man punga ut med en lite högre summa helt enkelt.

Eftersom pappa var hi-fi ”nörd” och jag ju bodde med honom i flera år så har jag ju lärt mig vad som är bra ljud. Jag är kräsen helt enkelt och jag märker fort när det är dåligt ljud. Jag klarar inte av billiga hörlurar till exempel då dessa oftast har kasst ljud. Jag tror pappa hade tyckt jag var duktig som hittade en med så bra ljud.

Detta med att älska att lyssna på musik är ju något jag och pappa hade gemensamt. Japp, nu blev det ännu ett inlägg där pappa nämns men det är ju ändå inte så konstigt och speciellt inte i ett inlägg som handlar om bra ljud och musik.

Jo, det ser ut som det gör under min tv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *