Bättre sexliv genom mat

Mat Infographic SverigeKlicka på bilden för att kunna läsa

Som en del redan vet, ni som följer min blogg, så har jag numera gått över till LCHF och jag mår så mycket bättre i både kropp och själ. Äter inget socker , potatis, mjöl, ris och en del annat som inte är bra för kroppen. Ja, jag äter ingenting som inte är LCHF. Min mage mår så mycket bättre och jag har knappt huvudvärk längre.

Vad du äter påverkar dig och din kropp mer än du kan tro . Om du tittar på bilden ovan  så ser du vad till exempel avokado ( som är en mycket bra fettkälla för övrigt om du äter LCHF ) gör för dig och ditt sexliv.  Jordgubbar, choklad och ostron visste jag om sen tidigare att det var bra för ett bättre sexliv,  men jag visste inte riktigt vad det gör för kroppen.

Att man ska undvika konstgjorda sötningsmedel samt socker säger ju sig nästan själv. Men det är ju inte så självklart för många. Samma gäller snabbmat och alkohol.

Infografen kommer från sexleksakssidan sinful.se som jag även har ett samarbete med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *