Besök och äntligen kom den

En alldeles underbar dag har man haft idag. Syrran kom tillsammans med Philip vid lunchtid och stannade i flera timmar. Alltid lika härligt då dom är hit.

Sen i eftermiddags stack mamma iväg och hämtade ut mitt paket innehållandes min iPhone 5 som pappa skickat till mig. Det har varit en del krångel vad gäller att kunna hämta ut detta paket. Fick avi i fredags att paketet kommit, mamma stack i lördags för att hämta ut det men det fanns inte nåt paket till mig. Det var igår måndag vi kunde hämta paketet som tidigast, det stod ju det på avin och ingen av oss kollade ju datumet dum som man är ibland.

I allafall så var jag och mamma iväg in till Mölndals centrum igår för att hämta ut mitt paket strax efter 16 tiden, men paketet fanns inte då heller utan nu så var det försenat. Men idag n kunde mamma äntligen hämta ut paketet åt mig. Irriterad man har varit på detta strul. Till saken hör att det blir extra jobbigt för det är ju en bit att gå fram och tillbaka och sen ska man ju stå i en kö som inte är att leka med vid den här tiden på året. Igår stod vi 15 minuter bara för att få reda på att paketet inte fanns där än.

Jag har suttit och börjat lära mig mobilen nu ikväll och jag känner att det inte är så värst avancerat som jag faktiskt trodde att det skulle vara. Jag är så van vid min HTC just nu så det känns ju lite konstigt att inte kunna ha alla knapparna som finns på den. Men annars är det ju ändå ganska likt.

Skönt med en mobil som man också kan ta bra foton med, det kunde jag inte med min HTC. Jag har med denna anledning gjort som många många andra och  skaffat mig instagram. Ni kommer dit genom att klicka på instagramikonen i sidpanelen. Innehåller inte mycket bilder förnärvarande.

Det ska bli intressant och se hur länge jag kommer ligga och pilla med iPhonen inatt…

Annars då? Jag har  det fortfarande bra här hemma hos mamma.

Detta är det första och sista inlägget för idag.

Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *