Betala eller inte betala för ännu 1 år?

Jag vet inte hur jag ska göra nu i december då jag måste betala för att få ha kvar min hemsida 1 år till, ska jag eller ska jag inte betala? Det känns så onödigt och faktiskt mycket trist att aldrig få någon respons på det man skriver. I vissa inlägg har jag ju till och med frågor bara för att ev få en kommentar.

Kommentarer är ju inte det viktigaste, men en kommentar i  veckan vill jag ju gärna ha.

Jag bloggar lite då och då resten av året, sen får vi se hur det blir.

 

En kommentar till “Betala eller inte betala för ännu 1 år?”

  1. Jag tycker personligen att du ska fortsätta med denna blogg.
    Du är öppen och intressant och beskriver ditt liv bra.
    Är säker på att fler tycker likadant men är slöa med att kommentera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *