Bilder från Stockholm

Igår ( 16 september ) var jag och S till Stockholm. Det var första gången jag var dit faktiskt. Vi gick överallt till dit vi skulle, det blev totalt 1,6 mil som vi gick igår och det känns verkligen idag i benen. Vi var till Vasamuseet och Fotografiska. Vasa har jag velat se i många år så det var kul att äntligen få se det. Vi var även in och tittade lite i Adlibris butik och även in på Mood en sväng. Kollade in Urban Outfitters med.

Det var faktiskt kul att få se Stockholm och vi hade en riktigt bra dag. Jag är stolt över mig själv som faktiskt klarade av att gå så långt och jag kände knappt av någon panik ( några få korta episoder i och för sig ). Jag gick på och klagade inte alls.

Vi hade ju även väldigt tur med vädret.

2 reaktioner på ”Bilder från Stockholm”

  1. Pingback: Hemma igen | Jilina.se

  2. Verkligen kul för dig att du fick uppleva allt detta, och imponerande att du gick så långt den dagen.
    Snygga foton dessutom. :bow: 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *