Blä

Jag tycker faktiskt lite synd om mig själv nu. Jag har varit sjuk i några dagar och idag vaknade jag upp och var så hes så jag knappt kunnat prata. Jo jag pratar med mig själv ibland haha, går även runt och sjunger i min ensamhet så att inte kunnat göra det har varit lite jobbigt. 

Jag har inte varit så här dålig på flera år. Blev så less på att vara täppt så jag gick till affären igår kväll (jag vet att man ska stanna hemma då man är sjuk) och köpte nässpray och Alvedon. Hade ingen som jag kunde skicka iväg (den jag kunnat fråga är inte heller så kry) men jag skulle ju bara till kassan och ta det jag behövde, betala och så raka vägen hem igen. Tog mig drygt 10 minuter totalt att gå dit och hem. Jag avskyr nässpray egentligen så det måste vara riktigt jobbigt för mig när jag ens får för mig att köpa. 

Jag är noga med att inte vistas bland andra då jag är sjuk. Det har jag alltid varit, redan sen innan Covid-19. 

Jag somnade om efter att varit vaken i några timmar  och sov ett tag till idag och vaknade för några timmar sedan. Rösten är bättre, inte helt men det är inte lika jobbigt och är inte lika hes som i förmiddags och jag känner mig lite bättre, men får ju se hur jag mår imorgon. Är lite snorig men måste inte snyta mig lika mycket som i förrgår tack och lov. Nyser knappt heller. Så det går ju åt rätt håll. 

En kommentar till “Blä”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *