Bloggen har blivit lite lidande + vad som sker i veckan

Med tanke på att jag mest läst och läst och åter läst dom senaste dagarna så är det inte konstigt att bloggen har blivit lite lidande. Jag passar på att läsa nu då läslusten finns. Läser just nu En plats i solen av Liza Marklund. Sedan har jag försökt sova en del, få till dygnet rätt. Jag tynade och sov från igår eftermiddag till i morse runt 5.30 tiden. Vaknade dock upp ett tag mitt i natten och passade då på att få i mig lite vatten och näring så jag inte skulle få huvudvärk. Jag hade tur då jag klev ur sängen för mina glasögon hade av någon anledning hamnat på golvet.

Imorgon är det dags att träffa kontaktpersonen igen. Hoppas att det är bra och fint väder då så kanske man kan ta sig en promenad i badhusparken.

På onsdag är det städning igen som gäller.

Sen är det inget annat som sker. Men det är kul och skönt att ha två stående saker varje vecka nu, att veta att jag gör nåt två gånger i veckan. Det känns som att jag har ett liv då med andra ord.

Nästa måndag ska jag ta och köpa tågbiljett ner till Göteborg. Ska försöka se till att åka helgen innan konserten med Madonna är i juli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *