Bloggen och avbetalning

Jag funderade ett tag på hur jag ska göra med denna blogg. Jag har fått räkning om förnyelse från one.com och den var på över 1200 kronor i år vilket gjorde att jag kände att detta inte kommer att fungera alls. Jag betalar ju av på arvodet till min nu före detta god man och hade jag inte gjort det hade jag ju haft råd att betala redan då jag fick räkningen förra veckan.

Jag sålde en väska för några dagar sedan  och jag hade tänkt att min före detta god man skulle få dessa pengar som del av avbetalningen plus den normala summan han får överfört varje månad så det inte var så mycket kvar att betala, men nu tar jag dessa och betalar bloggen istället.  Han kommer ju få betalt, men det tar lite längre tid.

Nu har vi bestämt ändå sen förut att han får det som blir över efter allt är betalt varje månad vilket ju ändå fungerar bra, huvudsaken är ju att han ändå får det han har rätt till.

Jag har inte behövt betala arvode förr för god man eller förvaltare, men jag fick ju ett arv förra året vilket gjorde att min inkomst ökade och då gjorde att jag hamnade över gränsen över hur mycket man får ha i inkomst innan man måste betala för god man/förvaltare.

Även fast jag inte skriver varenda dag längre så känns bloggen viktig för mig. Jag skulle sakna den mycket om jag inte lade ner den helt.

Så,  bloggen kommer överleva minst ett år till nu.

Nej, jag vägrar övergå till någon gratis bloggportal.. Haft det förut och vägrar tillbaka till det.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen