Bloggtips – Dennis Alexis!

Jag vill tipsa om en blogg som jag har följt i några år nu, nämligen Dennis Alexis.  Jag hittade till honom genom f.d Lunarstorm och har sen hängt med i  hans blogg. Han håller på med att skriva en bok samt så håller han på med musik, han sjunger och har skrivit dom flesta låtarna själv (som ni förövrigt finner på hans blogg ). Musiken har han hållit på med i några år nu och den är faktiskt riktigt bra, tycker iallafall jag. Tydligen så är han på G med ny musik i år.

Kika gärna in hans blogg . Ni känner nog igen han som Bimbo Boy, som förövrigt är hans artistnamn.

Annars kan jag säga att han är en riktigt gullig kille som inte verkar ha några som helst fördomar mot folk. En person jag gärna skulle lära känna IRL.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *