Bloglovin, ännu en gång

Ja jag vet. Jag blir lite less på det här själv, eller ja snarare G A L E N! Nu är det så ni som prenumererar på ”jilina.se” via bloglovin kan ta bort er och istället lägga till ”J I L I N A” . Om ni nyss bytt till ”jilina.se” så ber jag så mkt om ursäkt. Jag såg nämligen nyss att ”J I L I N A” sidan på bloglovin fungerar som det ska nu. Förut så kom det inga nya inlägg alls dit i o med att jag hade bytt från blogg.se till wordpress. Man kom ju via den sidan till min blogg.se sida-vilket man inte skulle göra alls. Så, för att göra det enkelt för er: Gå in på bloglovin och sök på jilina.se. Ni kommer då att få upp flera sidor, alla jilina är mina. Jag vet att det ser dumt ut, men det är inget att göra åt. Det ni nu ska göra är att ta bort er från den med endast 4 prenumeranter på och sen lägga till er på den med 17. Båda leder ju till den här bloggen, men det är ju bättre att ha alla på samma tycker jag.

Det är inget måste egentligen. Bara en hint.

Ps. Detta var ett tidsinställt inlägg. Jag sover nog förmodligen då detta lagts upp. Jag hoppas att jag sover gott och att jag inte lider av mitt jäävla ben igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *