Böcker böcker böcker

Jag är så sugen på att beställa böcker från adlibris. Men jag måste vänta 7 dagar till. Jag har kollat lite på deras sida vilka böcker jag skulle velat ha, så jag vet ungefär vilka jag kommer köpa sen. Det blir 2 Stephen King böcker, Liza Marklunds senaste ( hade totalt missat att hon hade gett ut en ny bok i serien om Annika Bengtsson ) samt några andra. Dom flesta är böckerna är i pocket. Jag tänkte köpa 50 nyanser av honom ( jag har den men jag spillde en modifastshake på den så nu är den kladdig och hemsk ), men var för dyrt och jag vill gärna ha en bokserie i samma format. Har jag i pocket från början så vill jag gärna köpa resten av den serien i pocket också. Jag är ganska noga med hur det ser ut mina bokhyllor, så det är mycket av den anledningen jag köper i samma format.

Egentligen är det lite roligt att jag köper böcker lite då och då och även så blir det uppemot 10 stycken varje gång men jag läser nästan ingenting numera. Jag känner att det kan vara bra att ha en massa olästa böcker den dag jag känner för att ta upp läsningen på allvar igen.

böcker

2 reaktioner till “Böcker böcker böcker”

  1. Faktiskt smart! 😛 Själv läser jag en bok EN gång, sen ger jag bort den och uppdaterar min hylla med en ny bok. Ingen storläsare, men jag gillar att ha böcker i hyllan 😀

    1. Jag har en tendens att ibland läsa om en bok med bara några månaders mellanrum haha. Jag klarar inte av att ge bort böcker som jag äger och själv läst det gjort bara ont i hjärtat. Ger gärna bort böcker dock, men då helt nyköpta. Jag har några böcker som inte intresserar mig längre bland annat Danielle Steel, en hel massa, som jag kommer sälja om ett tag. Jag har haft dom i flera år och vissa har jag inte ens bläddrat lite i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *