Börjar det bli bättre nu?

Igår då jag vaknade så kunde jag använda min högra hand igen så som jag inte kunnat på några månader nu. Det är inte helt bra, men lillfingret är inte alls lika som det varit. Ni som följt och läser min blogg vet ju om att jag haft en nerv i kläm vilket påverkat höger lillfinger och ringfinger. Detta har även inneburit att jag ibland saknat känsel på vissa ställen i handen och inte kunnat greppa till exempel en mugg och känt mig mest klumpig.

Det är ju inte alls helt bra än så får väl se hur det blir. Kanske jag måste iväg till läkaren ändå för att kolla upp detta om det inte blir bättre och bättre. Men just nu är lillfingret mest lite avdomnat men jag kan använda handen.

Jag bad ju om en ny tid hos läkaren då jag avbokade för ca en och en halv vecka sen, men de hade ju inte ens sett mitt meddelande på 1177 sist jag kollade och jag fick ju en räkning för uteblivet besök. Räkningen kommer annulleras dock eftersom jag tog kontakt med ekonomienheten via mail och skickade med screenshots på min avbokning samt bild på räkningen.

Eftersom det inte är helt bra i handen så lär jag ju få komma iväg och kolla upp detta. Skulle ju även ha börjat ta tag i mitt knäproblem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.