Bostadstilläg, farmorbesök, städning

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så blev min ansökan om bostadstillägg avvisad. Det fattades papper, som dom hade fått. Hon jag har på soc har pratat med fsk, så det enda jag behöver göra är att lämna in årsbesked från banken samt en kopia på hyresavin (igen). Soc kommer tydligen att gå in och betala för hyran den här månaden, mot återbetalning dock. Skönt jag slipper fixa med andra papper etc iaf.

__________

Nåt jag verkligen ska se till att göra den här månaden är att försöka ta mig till farmor då hon fyller år. Jag skäms så otroligt mycket över att inte ha träffat henne på några år, vi bor ju i Torvalla båda två. Men jag känner att jag mår bättre i år , iaf än sålänge, än va jag gjorde i fjol den här tiden. Ska bli så kul att träffa henne.  Jag tror att hon kommer att bli väldigt glad över att se mig.

Känner att jag har börjat bli mer och mer motiverad till att göra saker. Jag vet inte om det har med min medicin att göra eller att jag vet att det äntligen börjar hända saker runt mig och mitt psykiska mående eller vad det nu än är. Det är kul iaf. Jag är blir så paff var gång jag får ”städkänslan”. Dock är jag så otränad och så att jag får så ont i kroppen, speciellt ryggslutet, efter bara ett ytterst kort städpass så jag får ta långa pauser. Ja jag får ju nåt gjort iaf, istället för att sitta vid datorn eller framför tv´n precis hela dagarna. Jag känner mig väldigt nöjd och tillfreds över att få saker gjort, även om det är små saker som att tillex städa toan, plocka undan skräp, sortera böcker etc.

Nåt jag måste bli bättre på är att slänga skräp efter mig, för fy så dålig jag är på det.

Denna dag ska jag se till att få en hel del tvättat. Jag har även tänkt jag ska rengöra micron samt runtomkring den. Morgondagens planer är att torka och göra fint i skafferi samt kryddskåp- detta allt behövs verkligen. I övermorgon ska jag ta sovrummet, verkligen gå igenom alla garderober (har 5 st fullproppad med kläder, sängkläder och massa massa massa skit ). Kanske ni vill se en för och efterbild på sovrummet sen.. ?

 

Då det gäller detta med städandet och att jag får så ont i ryggen, nån som har förslag på hur jag kan lindra det? Ett förslag är ju att låta Micke sköta all städning tillsvidare innan jag får hjälp från annat håll 😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *