Brrr kallt och stelt

Fy så kallt det är hos mig idag och då jag kikar ut genom fönstret så ser jag att snön vräker ner.  Väldigt mysigt med snö, men bara i någon vecka per år sen får den försvinna helt enligt mig. Jag är inte så förtjust i vintern.

Har dygnet fel igen, varit rätt ett bra tag annars. Vaknade sent igår kväll och då med en stel högeraxel och det smärtar som tusan. Måste ha legat helt åt fanders. Skulle ha diskat idag , men det kommer inte att ske för jag har för ont för det. Det börjar bli för mycket disk igen och jag mår skit av att se  det. Micke är så dålig på att diska så jag har förbjudit honom att ens röra disken. Jag kommer ha hit städhjälpen om två dagar så får väl ta hjälp av henne då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *