Bruce Springsteen – We Take Care of Our Own

Den 5e mars släpps Bruce Springsteens nya album ”Wrecking Ball”. We Take Care of Our Own är den första singeln. Han kommer ju till Göteborg under tiden som jag är där i sommar, hade gärna velat se honom live och göra pappa lite avundsjuk 😉 . Biljetter är väl ingen idé ens att försöka få tag i. Hade ju varit en rejäl upplevelse att få se honom. Man har ju som vuxit upp med honom då man har en pappa som lyssnat/lyssnar mycket på honom.  Får man tag i biljetter så hade jag så gärna velat gå med brorsan min. Hade varit så kul att få gå på konsert med honom! Jag har ju redan vart på konsert med mamma en gång, Roxette.

Iallafall. Lyssna på nya låten här nedan, kommentera sen gärna och säg vad du tycker om låten. Jag personligen tycker att det är en av dom bättre på senaste åren som han släppt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen