Busy day

Nu har jag gjort allt som varit planerat för den här veckan, riktigt skönt! Var ju iväg till läkaren vid 10 idag och efter jag var klar där ringde jag till Micke som fick komma till affärn där jag stod och väntade på honom. Jag hade två paket att hämta ut samt så behövde jag handla lite.

En kvart efter det att jag kommit hem igen så ringde mobilen, det var två stycken från boendestödsgruppen som var på väg hem till mig. Jag har ju hjälp med städning en gång i veckan. Att dom var två idag är för att jag skulle få träffa en av dom andra personerna som ingår i boendestödsgruppen. Jag kan ju inte alltid ha samma person precis.

Jag har gjort en hel del idag för att vara jag. Känns skönt, kanske jag kan somna snart. Har ju som sagt dygnet fel igen.

Det som mina paket innehöll var ju såklart min beställning från ellos.se förra veckan samt det där ”mysko” från gymgrossisten fast jag kan inte hitta produkten på deras hemsida.

Det från sistnämda är då detta:

 

Nåt anti aging för ansiktet. Här kan ni läsa om det. Synd jag inte har en fungerande kamera så jag kunde visa den lilla söta presentpåsen som mitt prov låg i.

Hm..ser jag ut att behöva det 😉 ? Fast det jag inte förstår riktigt är varför avsändaren är gymgrossisten och det enda ställe jag hittar detta på är bodystore?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *