Carl XVI Gustaf

Idag var jag och bästa vännen iväg och kollade när vår kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia var i stan. Han firar ju 50 år på tronen i år. Jag var lite tveksam först om jag skulle in eller inte eftersom jag ju fått panikattack bara av att vara till Coop. Men jag kom iväg ju och jag hade ju sällskap. Monika frågade mig om det gick bra för mig dessutom.

Först var det kortege på gågatan sen vidare till Stortorget där kung Carl XVI Gustaf höll tal. Efter hans tal så blev det lite körsång av The Rockin Pots, hyllning av VM skidåkare, en låt till med The Rockin Pots ihop med Jon Henrik Fjällgren. Sist ut var Jon Henrik Fjällgren.

Vi hade inte någon bra plats vid Stortorget men det blev ok ändå. Vi hörde ju allt även då vi knappt såg något. Mycket bättre plats vid kortegen dock. 

@mariawikander Sämsta platsen dock .. Men vår kung firades idag i Östersund med lite uppträdanden. Sist var Jon Henrik. #jonhenrikfjallgren #östersund #jämtland #fyp #fördig #fördigsidan ♬ originalljud – Maria W #AllaBarn 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *