Cellbes?

För 10 dagar sedan gjorde jag en beställning på cellbes.se. Jag fick mail om att ordern var mottagen och att jag skulle få orderbekräftelse snart… Ingen orderbekräftelse har kommit!  Jag har skickat ett mail till deras kundtjänst idag för att fråga vad som pågår. Jag gjorde en beställning nu på ellos.se istället nu. Verkar som jag ska sluta handla på cellbes.se. Får se vad som händer med cellbes nu och om jag får nåt svar. Riktigt dåligt att inte hört ett skit efter 10 dagar man gjort sin beställning! Fler som haft problem med cellbes? Jag brukar inte ha haft problem med dom tidigare :(.

Jag är inte glad på cellbes iaf… Tur jag hade tagit på postförskott ändå.

 

—–

Fått svar från cellbes och nu vet jag anledningen till att jag inte hört nåt mer om paketet. Det har inget med att dom är dåliga på att skicka paketen utan det beror på en helt annan sak.

3 reaktioner till “Cellbes?”

  1. Har börjat få problem med Cellbes. De skickar numera fakturan innan varorna anlänt. Dessutom går det inte att få avisering via mail eller post. Bara sms, vilket jag av olika skäl inte kan använda. Tyvärr har Ellos börjat med en hästhandlarstil som gör att man inte kan använda dem heller. Vekar som de stora svenska postorderfirmorna blivit för giriga. Det kommer de förmodligen bara att förlora kunder på. Bättre att handla direkt från Kina via ebay i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *