Coronavaccin dos 3

Idag har det varit drop in för vaccination här i Torvalla på Familjecentralen. Jag hade egentligen en bokad tid för dos 3 nu på fredag inne i stan men detta kändes ju bättre. Det tar bara 5 minuter max för mig att gå till Familjecentralen. Så, jag avbokade min tid jag hade bokat för just dos 3 och gick iväg och tog min 3 dos nu för drygt 1 timme sedan. Jag har aldrig tvekat när det gäller att ta detta vaccin. 

Nu får vi se när dos 4 ska tas, men jag kommer ta så länge man rekommenderas att ta vaccinet. 

Jag fick en halv dos Moderna idag. Första gångerna fick jag Pfizers. 

Nu får vi se hur jag mår efter denna dos. Första gången fick jag lite frossa under natten och ont i armen några dagar. Andra gången kände jag mig sjuk och sen ont i armen i en vecka. 

 

Jo, jag vet att jag kan ta bort plåstret nu. Bilden/min hud ser lite konstig ut men det är ljuset som gör det. 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *