Då var det lördag igen

Idag vaknade jag vid 04, ungefär samma tid som igår och i förrgår. Javisst är det skönt att inte vara vaken nätter och sova bort hela dagarna men det är ju ganska trist att kliva upp vid 04 tiden. Lite längre vill jag ju kunna få sova. Jag ska egentligen inte klaga ändå, jag får ju sömn och jag har somnat ganska snabbt då jag har lagt mig.

Blir lite städning idag med, lika bra att passa på då jag ens känner för det. Jo jag har ju min städhjälp men det skadar ju inte att jag själv tar tag i städningen  😉 .

Det är planerat att jag ska hjälpa B3tty med hennes hemsida/blogg sen i eftermiddag också. Det är så roligt att hon börjat komma igång med bloggandet igen! Det har jag väntat på länge nu.

Kallt här idag:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *